ADALET

Mayıs Gölge Savaşı 2'de ana karakterdir . Shin yenildikten sonra Kanun I'detanıştı .

Hikaye 

Kendini, Yasanın I kentinin yerel zırhı ve silah uzmanı olarak tanıtır ve Shadow'un yolculuğuna çıkması gerektiğinde ısrar eder . Ekipmanının iyi durumda olduğundan emin olmak için vaat ediyor ve yolculuğunda Gölge'nin asistanı olarak görev yapıyor ve genellikle gizemli konular hakkında bilgi sağlamak için bir bilgiye sahip olan bir kişi. Turnuva , Mücadele ve diğer şeyler hakkında bilgi verir , böylece Gölge kendini geliştirebilir ve iblisleri daha kolay yenebilir . Görüşleriyle ilgili oldukça vokal ve aklını özgürce konuşuyor.
Onlar ulaşmak sonra Gölgeler Kapıları , Sensei etten ve kemikten sahip birisi Gates'i mühür anlamına bildirir. Sensei ve Sly'nin bunu yapmayı reddetmesinden sonra gönüllüleri gönüllü olarak kapatabilir . Gates kapanmaya başladıkça, güçlü bir rüzgar püskürmesi onlara doğru koşar ve onunla birlikte mayını sürükler. Gölge onu yakalamaya çalışır ama kapıları çarparak kapandığı gibi kapıların içinde çırpınır.
Mayıs'ı kurtarmak için, Shadow bir kez daha Gates'i açmalı. Sensei Shadow'a mühürlerin Şeytanlarına bağlı göründüğünü söyler, bu yüzden Gölge, mühürleri kırmak ve kapıları yeniden açmak için altı iblisin hepsini yenmesi gerekir. Şeytanları bir kez daha yendikten sonra Gölge, Mayıs'ı kurtarmak için açılan kapılara girmeye devam ediyor.

Adalet 

Karakter adalet 2

Adalet tarafından verilen addır Titan o Titan'ın zihin kontrolünün etkisi altında olduğu zamanlarda mayıs. Akıl kontrolünde olan, tıpkı Titan gibi saf kötülük, Gölge'den intikam almak ve diğer isyancıları öldürmek istiyor. Gözleri, oyundaki her şeytan gibi tamamen beyazdır. Mavi renkli bir teknolojik zırh giyer. Bölüm 2'nin ortasında görünür ve 3. Bölümde, kendini ortaya çıkarır ve bir mini patron olarak savaşır.

VII. Yasayı 

Karakter adalet

Shroud çıldırdıktan sonra , Adalet, Shroud'u etkisiz hale getirmek ve Gölge'yi yakalamak için Titan tarafından gönderilir. Shadow, İnkübatör turnuvasını kazandığında, Shroud'un Hideout'a ayrıldığını ve Cypher'i tuttuğunu haberleri alır.ve diğerleri fidye, Shadow'un ona karşı savaşmasını talep ediyor. Gölge bu meydan okumayı kabul eder. Shroud yenildikten sonra Adalet ortaya çıkar. Shroud'un, İnkübatörün beslenme tüpüne “yeni bir Titan ordusu için besin olarak hizmet etmek” için yerleştirilmesini emrediyor. Daha sonra, Adalet, Shadow'u olağanüstü bir savaşçı olarak tanır ve kendi tarzına rağmen, onun hep birlikte olduğunu bildiğini söyleyerek tarzını ödüllendirir. Adalet Mayıs ise daha sonra ortaya çıkar. Tamamen Titan'ın kontrolü altında, gözleri artık bir şeytan gibi beyazlar. Titan'ın yerini almak isterse Shadow'a sorar. Sonra o görür Kalive Shadow'un çoktan hareket ettiğini ve yeni bir "kız arkadaşı" bulduğunu düşünerek, Titan'ın onun hakkında doğru olduğunu söyledi. Gölge dünyayı kurtarmıyor, tek istediği "civciv" ve "güç". Kali, Mayıs'ı ilan eder ve ona Gölge'nin irtibat görevlisinden başka bir şey olmadığını söyler ve Shadow'un Mayıs için Gates'i geçtiğini söyler. Cypher, şu sıralar Hideout'un savunma devresini aktive ettiğini ve Mayıs'ı etkili bir şekilde yakaladığını gösterdi. Titan'ın hepsini öldürdüğü için kandırıldığını ve tehdit edildiğini fark ediyor. Cypher, Titan yüzünden zihnini yitirdiğini ve Titan'ın zihninde tuttuğu sürece, öyle kalacağını belirtir.
Karakter üzgün olabilir

Titan'ın tüm korumaları yenildikten sonra Titan, Kali'yi şaşırtan May'ı çağırdı. Kaptanlarını sığınağa geri döndürdüğünü ve Kali'yi kuşatan kaçmayı başardığını açıklayabilir. Cypher'in başarısızlığını izlemek için Shadow'u getirmesi ve Shadow'un mücadele etmesini istediği için kendini kısıtlamalarını söyler. Gölge'nin tüm dövüş stillerini bildiği gibi kazanabileceğinden kuşku duyduğunu söyleyerek ona alay ediyor. Zorlu bir dövüşten sonra, Shadow onu ve Titan'ın Mayıs ayındaki kontrolünü yener. Kali, Mayıs ayında, Shadow'u serbest bıraktıktan sonra, sadece bir şeyi yapmak zorunda kaldığını söyleyerek, Gates'e geri dönmesini söyler. İlk başta isteksiz olmasına rağmen, Mayıs sonunda ayrılır.
Gates'ten döndükten sonra Shadow'un dönüşünü endişeyle bekleyebilir. Gates parçalanmaya başladıkça, toz ve molozdan ortaya çıkan kontrastlı bir figür çiziyor - Gölge sadece patlamayı engellemekten ve Gates'den geri dönmeyi başaramadı, aynı zamanda fiziksel bedenini de geri aldı. İki kucaklama ve sonra eve dönmeye karar ver.

Mayıs ile Mücadele 

Mayıs ayında VII. Bölüm'de bir mini patron olarak savaşıldı. Oyuncular Titan'a meydan okumadan önce onu yenmeliler. Kazanmak için iki tur kazanılmalı. Mücadele edilebilecek toplam üç tur var. Her savaş için zamanlayıcı, her zamanki şartlara göre 99 saniyedir.

Ekipman 

Perks ve Efsaneler 

  • Görünmezlik IconInvisibility Blue
Onun etrafında bir duman püskürttükten sonra görünmez hale gelebilir ve oyuncu ağır bir şekilde ona zarar verene kadar aynı kalır. Görünmez olduğunda May, aralıklı silahlar ve sihir kullanmayacaktır. Ama yine de Blaster Tonfas ile enerji füzeleri çekebilir.
  • Işınlanma
Mayıs ayında, silahlarından gelen camgöbeği kirişlerinde kaybolup ışınlanabilme kabiliyeti vardır ve arkadan saldırır. Mayıs'ın bir kez yenildikten sonra Görünmezliği değiştirir.
  • İntikamcı IconAvenger
Kritik İsabet'i aldıktan sonra 5 saniyeliğine% 141 hasarla Kritik İsabet kazandıran Avenger'i tetikleme şansı% 60.
  • Helm Kesici IconHelmBreaker
Bir Head Hit'i ele geçirdikten sonra, Head Hit hasarını 5 saniyede% 59 arttırmak için% 10'luk bir şans.
  • Engel kırıcı IconBlockBreaker
Oyuncuların bloklarını atlamak için% 40 şans.
  • Kobra IconCobra
Mayıs ayında yapılacak ilk turun ilk 3 saniyesinde oyuncuların sağlığını% 25 oranında düşürme şansı% 100. Mayıs ayından sonra bir kez yenildi.
  • Sihirli şarjEnchantmentMagicRecharge
May's Blaster Tonfas, Magic Recharge ile büyülendi ve sihir şarjını% 300 gibi başarılı bir vuruştan artırma şansını yakaladı.
  • Aşırı ısınmaEnchantmentOverheat
May's Blaster Tonfas aşırı ısınma ile büyülüyor, bu da her grevde kendini bir hamle yapmak için bir fırsat yaratıyor ve bu da bir sonraki grevi% 200 daha fazla hasar veriyor. Mayıs yenildikten sonra Magic Recharge'ın yerini alır.
  • yenilenmeEnchantmentRegeneration
Mayıs'ın zırhı ve dümeni, Yenileme ile büyülendi ve vurduktan sonra 5 saniye boyunca sağlığının% 4,5'ini yeniden kazanma şansı verdi.
  • Hasar EmilimiEnchantmentBodyProtection EnchantmentHeadProtection
May'ın zırhı ve dümeni, Damage Absorption ile büyülüyor, ona vücuduna verilen tüm hasarı alma ve tek bir vuruşla baş etme şansı veriyor. Mayıs yenildikten sonra Yenileme'nin yerini alır.
  • zayıflıkEnchantmentWeakness
May'ın menzilli silahları Weakness ile büyülendi ve başarılı bir vuruştan sonra oyuncuların saldırılarını 5 saniyeliğine% 75 oranında azaltma şansı verdi.
  • BloodrageEnchantmentBloodrage
Mayıs ayında silah arandığında Bloodrage ile büyülendi, Mayıs'a isabetine% 200 daha fazla zarar verme şansı verdi, ancak aynı zamanda sağlığa verilen hasarın% 30'unu kaybedecek. Mayıs bir kez yenildikten sonra Zayıflık yerine geçer.

Başarılar 

  • kurtuluş Patron olabilir
Mayıs'ı yenmek için verilir.
  • ödeme MayRematch
Eclipse modunda bir kez daha Mayıs ile kavga etmek için verilir.

Tırnaklar

I-VI Yasası

  • Merhaba, benim adım May. Ben yerel silah ve zırh uzmanıyım. Bu iklimdeki en iyiler. Seninle çalışabilir miyim? - Kendisine Gölge'yi tanıtır.
  • Lütfen, lütfen, lütfen ... - Oyuncu onu reddederse
  • İyi karar! Yemin ederim ki vitesleriniz her zaman mükemmel durumda olacak: ve başka problemler konusunda size yardımcı olacağım. - Oyuncu onu kabul ettikten sonra
  • Ve işte ilk tavsiyem. Turnuvalarda para kazanabilirsiniz.
  • Her aşamada rakipleriniz güçlenir ve ödülünüz daha büyük olur. - Turnuva kavramını açıklamak
  • Ah! Gittin mi? Bu turnuvada ekipmanınız işe yaramaz.
  • Mağazada ekonomik bir zırh almanın zamanı geldi. - Gölge, zırh olmadan turnuvada yenildikten sonra
  • Dediğim gibi, iyi bir zırh olmadan savaşmamalısın!
  • Dinle, güvenilir ekipman olmadan gitmene izin veremem. - Gölge, zırh donatılmadan turnuvada ikinci kez bozguna uğratıldıktan ve ekipman olmadan çıkmaya çalıştıktan sonra
  • Aman Tanrım! Kafanda o büyük şişliğe bak. Kask olmadan devam edemezsin.
  • Şimdi bir tane alacak kadar paran var. Belki de mağazayı ziyaret etme zamanı? - Shadow, dümen donanımlı turnuvada yenildikten sonra
  • Harikasın! Turnuvada para kazanın, böylece yeni ekipman satın alabilir ve Lynx'in korumalarını yenebilirsiniz. - Shadow turnuvayı kazandıktan sonra
  • Korkarım, daha iyi ekipman olmadan Brick'i yenemezsin.
  • Turnuvaya katılın ve daha iyi silah ve zırh satın almak için para toplayın. Bunu yapabilirsin! - Shadow Bricktarafından yenildikten sonra
  • Dueller 4 saatte bir kez savaşabilir. Duels'te kendinize verilen ekipmanı kullanmak zorundasınız. - Duels kavramını açıklamak
  • Birkaç bozuk para kazanmanın başka bir yolunu biliyorum!
  • Survival'ta çok sayıda rakiple savaşırsınız. Dene!
  • Ne kadar çok rakibi yenersen, o ödül de o kadar büyük olur. - Hayatta kalma kavramını açıklamak
  • Her zaman heyecan ve macera hayal ettim. Ne için ayakta duruyoruz? Hadi gidelim! - Lynx yenildikten sonra
  • Bize neler olduğunu anlatabilecek birini bulalım. Orada genç bir adam var; belki yardım edebilir. - II . Yasanınbaşlangıcında .
  • Hey, bak! Şimdi bu Atma Bıçaklarını satın alabilirsiniz. Onları fırlattığını görmek için sabırsızlanıyorum! - Oyuncuya aralıklı silahlar hakkında bilgi verir
  • Para kazanmanın yeni bir yolunu buldum! Mücadeleyi kabul edebilir ve savaşlarda özel kurallarla savaşabilirsiniz. - Zorluk kavramını açıklamak
  • Bundan sonra Duels'e rastgele kurallar uygulanacak. - II Duel Yasası açıklandıktan sonra
  • Sensei haklı, Gölge. Büyü, herkesin sahip olmasına izin vermek için çok tehlikeli. Ama sen ... böyle bir güçle neye yetişebileceğini hayal et! - Mantis yenildikten sonra
  • Harika! Bunu görmek için sabırsızlanıyorum. Yeni gücünüzü uygulamak için bazı hedefler bulmaya ne dersin? - Hermit yenildikten sonra
  • Endişelenme yaşlı adam! Burada balıkların hiçbir şeyi yok. O sadece arkadaşça davranıyor! - Kuş hakkında Sensei ikna
  • Sonunda bu muhteşem sihir senin elinizde! Bir şeyi derhal kavurmaya ne dersin? - Oyuncuya sihir hakkında bilgi verir.
  • Bu iğrenç! Böyle bir şeyi nasıl yapabilir? Bana kılıcını ver ve onu kendim öldüreceğim! - Redhead yenildikten sonra
  • Hey, o adam onu ​​bekleyen bir teknesi olduğunu söylemedi mi? Gitmeden önce onu rıhtımda yakalayalım! - Grubun Sly'den sonra gitmesini söyler
  • Bir tılsım mı dedin? Bu tanıdık geliyor. Aradığın eşya bu mu merak ediyorum ... - IV.
  • Ben de! Belli ki layık bir rakip. Hadi onu ziyaret edelim mi? - Wasp yenildikten sonra
  • İlginç bir örnek mi? O çok kendini doldu! Gölge düzlüklerin üstünde.
  • Beni korkutmuyor ... ama bütün bu vücutlar öyle. Tanrım, bu bir mezbaha! Ve kuşatma motorlarından gelen hasarlara bakın! - başında Yasası V , görüşmenin ardından Dul
  • Bütün bu adamlar Widow'un sevgisi için yarışıyorlar. Ama sanki onlar büyülenmiş gibi düşünmüyorlar. Bu yüzden saldırıyorlar!
  • Sly de çıldırdı. Ama Sensei, neden seni etkilemiyor? - Kurt yenildikten sonra
  • Beni gerçekten korkutuyor, beyler! O haklı. Karanlık bir şeymiş gibi hissediyorum ve henüz gelmek dehşet verici. Dikkatli olmalıyız! - Widow yenildikten sonra
  • Ne kadar tuhaf ... Çok günlerce seyahat ettik, ama henüz yaşam belirtisi yok. İnsan yok, hayvan yok, ağaç yok ... Büyük bir çöplükten başka bir şey yok.
  • Bak! Mesafe parlıyor - bu Fildişi Şehri! Yanıyor! Nasıl olabilir? İnsanlarla dolu olması gerekiyordu! Onlara hala yardım edebilir miyiz? - VI Yasasının başlangıcında
  • Prens, ha? Bizden sır saklıyor musun? - Yüzbaşı yenildikten sonra
  • Ha-ha! Bir süredir gördüğüm en hızlı koşmaydı. Bu size gösterecek, kaybedenler! - Paralı askerler yenildiktensonra
  • Yani kalan tek kişi ben miyim? Sensei, Sly, hadi! Kendi derdin için korkmanın zamanı değil!
  • Hayır? .. Güzel! Böyle olması! Hiç kimsenin yardımına ihtiyacı yok! Hadi gidelim, Gölge! - Kapıları kapatmadan önce

VII. Yasayı Düzenle

  • ... tüm birimlere dikkat edin. Shroud hakkında görsel iletişim alan herkes, derhal rapor verin. Ona yaklaşma, çok tehlikeli. - Askerleri Shroud hakkında uyardı
  • Shroud, Titan, Shadow'u canlı tutmamı emretti. İşbirliği yapmalısın. Aşırı. - Shroud'la konuşmak
  • Shroud, canım. Sonunda seni buldum. Bu cesur asker seni durdurmaya mı çalışıyordu?
  • Ayağa kalk asker. Savaşın henüz bitmedi. Shroud'un tozu ısırmasını sağlayana kadar bitmeyecek. O aşağılamayı hak ediyor. Yeniden dövüş! - Oyuncu Shroud'a kaybolduktan sonra
  • Yeterince konuşuyor! Shroud, yeni bir Titan ordusu için beslenmeye hizmet etmek için İnkübatörün beslenme teknesine yerleştirileceksiniz. - Shroud yenildikten sonra
  • Ve sen, benim küçük kazancım ... Hiçbir normal asker, Shroud'u durduramaz. Ayrıca, yardım edemedim ama dövüş tarzını tanıdım. - Shadow'la Konuşmak
  • Uzun zamandır görüşemedik dostum. Gates kapalı, yani daha fazlasını ister misin? Titan'ın yerini almak istiyorsun, değil mi? - Bölüm 3'ün başında
  • Ve o kim? Yeni bir kız arkadaşı mı? Titan haklıydı! Sen dünyayı kurtarmıyorsun. Chicks ve güç, istediğin bu! Başka niye buraya gelirsin? - Kali anlamına gelir
  • Benim için? Bu konu hakkında ne biliyorsun?! O değil ... Ama ... sen ... ciddi misin?
  • Ahh! Lanet olsun, isyankar! Lanet olsun, Gölge! Tüm bu konuşmalar beni kandırmaktı! Ama Titan gelecek! Titan kafanı kopar! - Mayıstan sonra Cypher tarafından kapana kısıldı
  • Seni duyuyorum Lordum. - Titan'ın çağrısını cevaplama
  • Ha! Bir serseri çetenin beni yerinde tutabileceğini düşündün mü? Onların kanı senin ellerinde!
  • Kendini kısıtla, kızım. Başarısız olduğunuzu izlemek için arkadaşınızı Cypher'a getirdim. Ve sen, Gölge, bekaretin için özel bir ödül al. - Kali’ye konuşmak
  • Yapmadan önce her hareketi biliyorum! Tüm kavgalarınızı gördüm! Beni yenmeyi nasıl umuyorsun? - Oyuncuyla kavga etmeden önce
  • Hayır hayır! Neler oluyor? Neredeyim? Buraya nasıl geldim? - Yenildikten sonra hissini tekrar kazanabilir
  • Ne ... ne yaptım?
  • Ama ... nasıl gidebilirim?
  • Öyleyse neredeyiz? Çok uzun bir serüvenin sonunda, sakin ve mutlu bir hayatın başlangıcı mı? - Titan yenildikten sonra

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SHADOW

TİTAN