LYNX

Lynx , Shadow Fight 2'de bir iblis patronudur . O karşılaşılan ilk iblis. Lynx'in beş koruması vardır ; oyuncu kendisiyle savaşmadan önce yenilmelidir. Lynx, "The Order" olarak bilinen bir suikast organizasyonunun kurucusu ve lideri. Korumaları örgüt üyesidir.

Görünüm

Lynx, stereotipik Ninja'ya çok benzer, yaldızlı siyah zırh ve sadece gözlerini ve burun üst kısmı açıkta kalan bir maske ile kaplanmış. O, omuzunda, baş bandında ve kemerinde Şeytanlar sembolünü taşır.

Storyline

Sensei'nin Öyküsü Bölüm 1: Tanık

Lynx, onun korumaları ile birlikte Kıvılcım ve Rahip , peşinden Prensönce Sensei onlara çarpar ve Prens onu öldürmeye çalışıyoruz söyleyerek ondan yardım ister. Lynx, Prens'in aklını kaçırdığını belirterek Sensei'yi aldatmaya çalışıyor ve Prensi eve getirmekle görevlendirilmişlerdi. Sensei inanmadığını gördükten sonra, Lynx tanıkları kaldırmak için Sensei'yi yok etmeye karar verir. Ancak Sensei, Prens'in hayatını kurtarmak için Lynx ve korumalarını yenmeyi başarır. Daha sonra, Lynx'in Prensi ortadan kaldırmak için Hermit tarafından işe alındığı ortaya çıkar .

Act I: Hero Reborn

Lynx, ilk önce, Sensei Shadow'a Lynx'i yenmeye hazır olduğunu düşündüğünü ve halen şekildeydiğini söylediğinde öğreticide göründü . Lynx, Shadow'u "düşük solucan" olarak adlandırarak Shadow'un ona karşı koymaya layık olmadığını söylemiyor. Lynx, Shadow ile savaşırken zaman harcamaktan çok daha üstün olduğuna ve organizasyonunun en zayıf üyesi olan Shin'i tanıştırdığına inanıyor . Şen'in kendisiyle savaşmak için kendisine mağlup olmasını istiyor.
Shin yenildiğinde, Lynx öne çıkıyor ve kendini tanıtıyor. O, Suikastçinin Düzeninin lideri olduğunu açıklıyor. Shadow'un kendisiyle mücadele etme şerefine layık olmadığını belirtiyor ancak Shin ile olan "savaş" ın, ona karşı alay etmesine rağmen, savaşlarının zor bir savaş olduğunu söyleyerek eğlenceli olduğunu belirtiyor.
Lynx bir süre kaybolur, tüm korumaları savaşta yenilir ve Gölge ile yüzleşmekten başka çaresi yok. Yenilgiye uğradığı zaman inkarcı olur. Endişeli oluyor, çünkü tüm organizasyonu tehlikede. Fakat Shadow'un Mührü'yle sadece ilgilendiğini öğrendiğinde mühürü şikayet etmeden teslim eder ve Mühür'ü sadece bir mücevhere çağırır. Shadow'a bakışından gitmesini söyler ve onu Shadow'un yaptıklarını unutmayacağına dair uyarır.

Gölgeler Kapıları

Lynx , Gölgeler'in Gates of Shadows'da bir kez daha göründüğü yerde Shadow'u kendisini ve diğer şeytanları kilitlemek için iblis mühürlerini kullanmayı bırakmaya çalışıyor. Gölgeler Kapılarında, Lynx bir kez daha savaşa girmeli ama bu sefer onun diğer iblislerle savaştı. Dövüşten önce, Gölge'yi selamlıyor.

Interlude

Gölgeler Kapısı'ndan sonra Lynx bir kez daha savaşmalı. O Gölge kurtarmak için Gölgeler Gates'i yeniden açmak istemiyor Bu sefer, Lynx, bir amaç uğruna savaşıyor Mayıs tarafından yakalandı, Titan . Titan'ın çok güçlü olduğunu ve Gölge'nin Kapıları açması halinde kendi alanlarına zarar vereceğini belirtti.

Yetenekler

Lynx, menzilli silahları kullanmak için karşılaşılan ilk düşman (o shurikens kullanıyor ve hançer atıyor) ve özel iblis yeteneği, bir dumanı püskürterek ortadan kaybolup görünmez hale gelebilmesidir.
Lynx'in pençeleri ve menzil silahları Zaman Bombası ve Zehirlenme ile büyülüyor. Alınacak şans, oyuncunun seviyesi ve zırhı gücüne bakılmaksızın çok yüksektir.
Oyuncu, bir kerede onu yener hale geldikten sonra, menzilli silahlar ve görünmezlik kullanmaya başlayacak. Gates of Shadow'a eriştikten sonra Force Wave'i Magic olarak kullanıyor .

Kişilik

Lynx, yeteneklerine çok inanan ve ona hizmet etmeyen kişileri önemsemeyen kibirli bir karakterdir. Kendisiyle savaşma onurunun "layık" olduğunu, başkaları üzerinde kendi üstünlüğüne olan küstahlığının ve inancının bir işareti olana kadar kimseyi eğlendirmeyecek.
Lynx, kibirli olmasına ve başkalarının çoğunu piyon gibi görmesine rağmen, organizasyonunu Assassin's Order'a çok önemser. Shadow tarafından yenildikten sonra örgüt üzerindeki otoritesini kaybetme ihtimalinden dehşete düştü ve Shadow'un yalnızca onun taşıdığı mührün ardında olduğunu öğrenmekten rahatladı.
Lynx rakibinin ondan daha güçlü olduğu zaman itiraf eder - ancak çok nadir olsa bile. Bu, Lynx'in Titan'dan korktuğu zaman açtığı ve Titan'ın özgürlüğünden kurtulmasını önlemek için elinden gelen her şeyi yapar. Lynx, Titan'ın gücünü onaylıyor. Lynx'in Titan'a olan azlığı, Lynx'in, Titan'ın başını çınlayan sesini işitmekten alıkoyduğu zaman gösteriliyor.

Alıntılar

  • Benden önce bu kadar solucan kimdi? Zamanımı senin sevenlerle kavga etmekten boşa harcamayacağım. - Oyuncuyla buluştuktan sonra
  • İşte, Shin, benim emrindeki en zayıf çırak. Öncelikle onu yenebilirsin ... elinden geleni yaparsan. Belki o zaman bana karşı koyma şerefine sahip olacaksın.
  • Ben Assassin's Order'ın lideriyim; Bana karşı koymaya layık değilsin! En azından Shin'le olan 'savaş' eğlenceliydi. - Shin yenildikten sonra
  • Muhafızları yenerek gücünü kanıtladığını mı düşünüyorsun? Onlar zayıftı, piyonlar, kolayca unutulmuş ve değiştirilmişti. - Bütün korumalar dayandıktan sonra
  • Ancak Sipariş, yeteneklerinizle, sürücünüz ile birine ihtiyaç duyuyor. Seçmeniz gerekir: bize katılın ya da acı çekin. - Oyuncuya meydan okuyor
  • Ha! Bana vuramazsın Gölge. Neden denedin - Lynx kazandı
  • Yok hayır! Olamaz ... Siparişin tüm ihtişamı kavrama içinde, ama sadece Mühürü aradın mı?
  • İnce! Değerli biblolarınızı kazandınız. Gözümden atın, ancak uyarmalısınız: Ne yaptığınızı unutmayacağım! - Onu yendikten sonra
  • Uzun zamandır görmüyorum, Gölge. Ortadan kaybolacağımızı düşünmedin değil mi? - Gates of Shadows, savaşmadan önce

Interlude

  • Yani geri döndün. Gates'i açarken burada oturmamı mı bekliyorsun? Hayır, yapmana izin veremem! Tekrar olmasın! - savaşmadan önce
  • Ah! Ses! Hala Titan'ın sesini kafamın içinde duyuyorum! Karşılaştığınız gücü anlamıyorsunuz. Hepimizi mahkûm ettin! - Lynx yenildi

Özel Sürüm

  • Prensi dinleme, ihtiyar, delirdi. Kendini incitmeden önce Majesteleri evine götürüyoruz. Yardımınız gerekli değildir. -  oyuncu ile tanıştıktan sonra.
  • Ne istiyorsan onu yap. Bana konuşmak için para ödemiyorlar. İki kafalı daha fazla para demektir. Alın çocuklar!
  • Sadece terk edemem. Prensin hayatına zaten para ödedim. Kişisel bir şey yok, yaşlı adam. -  Ona karşı savaşmadan önce.

Korumalar

Ekipma

Lynx, zaman bombası ile büyülenmiş üç pençe kullanıyor.
Lynx, zırhı olarak bir Deri Ceketi giyiyor.
Lynx modifiye edilmiş bir ışık dümeni giyiyor. Sırtta bağlı olan dize nedeniyle farklı.
Uzaktaki silahları shurikens'tir. Bir kez yenilgi çektiğinde, hançer atmak için takas yapar.
Gates of Shadows ve Interlude'da savaştığı zaman sihirli bir kuvvet dalgası kullanıyor.

Perkler ve Enchantments

  • Görünmezlik IconInvisibility Blue
Lynx yere bir duman bombası atıldıktan sonra görünmez olabilir ve oyuncunun ağır hasar görmesine kadar aynı kalır. Lynx görünmez olduğunda, menzilli silah kullanmaz. Lynx bu zehiri bir kez mağlup ettikten sonra kullanır.
  • Zaman BombasıEnchantmentTimeBomb
Lynx'in pençeleri ve menzilli silahı Time Bomb ile büyüledi ve Shadow'da 2 saniye sonra patlayacak patlayıcı geciktirme şansı verdi.
  • zehirlemeEnchantmentIntoxication
Lynx'in pençeleri ve menzil silahları Zehirlenme ile büyülüyor ve Shadow'un vurulduktan sonra 5 saniye içinde saniyede% 3 oranında sağlık kaybına başlayacağı bir şans veriyor. Bu büyü iki kez yenilgiye uğradıktan sonra görünür.

Ödüller

  • Mavi Mühür
  • 3 Mücevher
  • 500 XP
  • Silahların kilidi açıldı

Tutulma Modu ödülü

Oyuncu Lynx'in Claw'lerini Eclipse modunda bir kez daha yenerek kazanabilir . Seviye 7'den seviyesi 52'ye kadar her seviyede elde edilebilir. Tırnakları Zaman Bombası ile büyüledi. Time Bomb büyüsünün gücü için formül şu şekildedir:
[3639/100 * seviye + 105]

Başarılar

  • Ninja Hunter Patron lynx ach
Lynx'i yenmek için verildi.
  • Hunt'ın Ustası LynxRematch

Eclipse modunda bir kez daha Lynx ile kavga kazanmak için ödüllendirildi.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SHADOW

TİTAN

ADALET