WASP

Wasp , Shadow Fight 2'de dördüncü iblis patronudur . IV . Kanun'unsonucunda savaştı : Korsan Tahtı .

Görünüm

Wasp öncelikle yeşil renkli jantlar olan giysiler giyer. Bir çift tost saç stili, bir kafa bandı, kolsuz bir gömlek ve gelin tarzı atletler.

Storyline

Sensei'nin Hikayesi Bölüm 4. İntikam Hikayesi

Tarafından sağlanan bilgileri kullanarak kasap , Sensei büyülü Sphere bulmak için bağlantı noktasına gider.
Oraya vardığında Pirate King'in kızı Wasp ile görüşür. Kürenin geri getirilmesi için Dul tarafından gönderilip gönderilmediğini sorar . Sensei onaylayarak birlikte oynuyor. Wasp, Küre'nin dün alındığını ne yazık ki ortaya koyuyor, bu bir hile numarasıydı. Ardından mürettebatı, Sensei'yi yok etmesini ve asla yalancılarını affetmeyeceğini söylemesini emretti. Mürettebatı bunu yapmazsa, Wasp hemen kavga eder. Kendini yaşlı bir adama kaybetmesine izin vermediğini hatırlatıyor. Buna rağmen, hala Sensei tarafından yeniliyor.
Wasp, o zaman, Dul'un gizlenme yerinin nerede olduğunu Sensei'ye bildirmeye karar verir; çünkü Dul'un onuru için savaşmak için para almıyor. Wasp, Dul'un Prense aşık olduğunu da ortaya koyuyor . Ancak sevgisini reddetti. Bu nedenle, Dul, intikamı için Prens'in savaş ağası Shogun'u kullanıyor . Dul, erkekleri yönetmeye ve onları oynamayı planlıyor. Büyülü Küreyi seçmeyi seçtiği kişiye muazzam güç verilecek, ancak aynı zamanda onu Dul'un sadık köleyi haline getirecektir.

IV. Eylem: Korsan Tahtını

Wasp'ın babası olan Korsan Kralı kayboldu. Korsan Kralı'nın ekibi Wasp'a geçti. Mürettebatın tümü Wasp'ın Korsan Kralı'nı öldürdüğünden şüpheliydi. Bazıları ona hoşnutsuzluk ve şüpheyle dolu olsalar da ona hizmet ederken, diğer mürettebat ona karşı isyan etmeye ve " Yeni Kan " ı oluşturmaya karar verirler . Bu nedenle, Wasp saklanmaya başladı.
Muazzam güce sahip olduğu söylenen Wasp'ın "gizli tılsım" aslında Gölge ve diğerinin aradığı mühür . Gölge mürettebatını indirirken, Wasp'ın iktidarı ele geçirmek için Dul'un önerisi üzerine Korsan Kralı'nı gerçekten öldürdüğünü ortaya koyuyor.

Kişilik

Wasp'ın kişiliği diğer şeytanların tipik agresif doğasından farklıdır. Wasp mutlaka agresif bir kişi değildir, ancak kendine güvenen ve kurnaz bir tarafı vardır. Shadow'la ilk karşılaşması sırasında Shadow'un ona karşı direnenlerin yardımıyla nasıl ona yardım ettiğini belirten çok kötü niyetli görünüyor. Bu değişim, onun kurnaz tarafını ortaya koyuyor ve Shadow'u kendi bilgisi olmadan nasıl kullandığını gösteriyor. 
Wasp yenildiğinde, ilk ortaya çıktığı kadar kötü niyetli olmayabileceği önerilir. Doğurgan doğasından ötürü Dul'un önerisini babasına ihanet etmeyi kabul ettiğini ve kendi ekibiyle çok çatışmaya yol açtığını ortaya koymaktadır.
Wasp, adamlara kural koyacak kadın olduğunu göstermek istediği için sadece Widow'un tavsiyelerini izlediğini itiraf ediyor. Kasap gibi kendine güventiği gösteriliyor ve Shadow'a "eğer onunla savaş" diyorsa, "yapabilirsen" diye ekliyor. 

Korumalar

Wasp'ın "korumaları" ndaki ilk üçü, ona karşı isyan eden mürettebatlardan oluşan bir grup olan Yeni Kan üyesidir. Son iki korumanın kendisine sadık birkaç üyesi var.
  1. Kraken : silahlı bodyguard DADAO
  2. Cleaver : Büyük Kılıçlarla Silahlanmış Koruyucu
  3. Köpekbalığı : Kasko ile silahlı koruma
  4. Bosun : Glaive ile silahlı koruma
  5. Whaler : Trident ile silahlı koruma

Ekipman

Wasp'ın seçeceği silah Naginata'dır, Yari'ye benzer bir tür silah silahı silahıdır. Uzak silahlar için, Silver Shurikens, Assassin's Daggers (bir kez yenildikten sonra) ve Shurikens of Night'ı (iki kez yenildikten sonra) kullanıyor. Wasp, Dark Implosion , Lightning Arrow (bir kez yenildikten sonra) ve Fire Pillar'ı (iki defa yenildikten sonra) sihir olarak kullanıyor. Gates of Shadows'da ve Interlude sırasında  savaştığında  Shurikens of Night ve Fire Pillar kullanıyor.

Perk ve Enchantments

  • Uçan
Wasp'ın, savaş sırasında iki duvarın üzerine atlayabileceği, filiz kanatlarını atabildiği ve Naginata'yla rakibini uçurup dayak attığı benzersiz bir uçan Perk vardır. Kusursuz zamanlama ile saldırı atlanabilir veya alternatif olarak oyuncular saldırıdan kaçınmak için ördek veya ileri / geri oynatabilirler. Oyuncunun kendisi ile duvar arasında durması halinde Wasp, bu saldırıyı kullanamaz; bu da oyuncunun avantajına kullanılabilir. Ayrıca, eğer iki cidardan çok uzak olduğu takdirde bu saldırıyı kullanamaz. Oyuncular atağı iptal etmek için duvardan fırlamadan hemen önce Wasp'a saldırabilir ancak zamanlama çok kısadır. Oyuncular atlayarak duvara ulaştığında uçan saldırılarını durduramazlar. Bu perkayı ancak bir tur kaybettikten sonra kullanıyor.
  • Hasar DönüsüEnchantmentDamageReturn
Hasp Geri Dönüşü ile Wasp'ın zırhı ve dümenleri büyülüyor ve oyuncuların her vuruşta ele geçirilen hasarın% 85'ini alması ihtimali var.
  • HassasEnchantmentCriticalChance
Wasp'ın Naginata'sı ve menzil silahları Hassas ile büyülüyor ve artan hasarla Kritik Hit yapmak için daha fazla şans veriyor. Wasp, iki kez yenilgiye uğradıktan sonra ortaya çıkar.

Ödül

Gölge Orbları

  • Normal:
    • 87 yeşil küre
    • 30 kırmızı orb
  • Eclipse:
    • 1223 yeşil küre
    • 565 kırmızı küreler
    • 16 mor orb

Tutulma Modu ödülü

Oyuncu, Eclipse modunda onu bir kez daha yenerek Wasp'ın Naginata'yı elde edebilir . Seviye 25'e kadar herhangi bir seviyede elde edilebilir. Naginata Hassas ile büyüledi. Hassas büyü gücünün formülü şöyledir:
[3639/100 * seviye + 105]

Başarılar

  • Yatılı Parti Patron wasp ach
Wasp'ı yenmek için verildi.
  • Denize adam Düştü! WaspRematch
Eclipse modunda Wasp ile bir kez daha kavga kazandı.

Alıntılar


  • Dürüst olmak gerekirse sana teşekkür etmeliyim. Siz gelmeden önce iki sorunum vardı: Mutlakçılar ve sözde "danışmanlarım" benim kontrolümü kısıtlamaya çalışıyor.
  • Ama şimdi, teşekkürler, burada iktidarda olan tek kişi benim! - Savaşmadan önce
  • Bu kadar? Tüm sahip olduğun bu mu? Zayıf! Kalk ve bana karşı savaş ... yapabilirsen! - Wasp kazandı.
  • Ben ne yaptım? Dul, ona yardım etmeyi kabul edersem herkes diz çöker demişti!
  • Babama ihanet etmek, kadınları yönetmesi gereken erkeklere göstermenin tek yoluydu "dedi. - Wasp yenildi
  • Bu seferki altı kişiye karşı. Kapılara asla ulaşamazsın! - Gates of Shadows, savaşmadan önce
  • Titan'ı içki karıştırmanla özendin! Nereden geldiğini bilmiyoruz, yalnızca o ... farklı. Ona hizmet etmek için garip şeyler yaratıyor ... - Interlude, savaşmadan önce
  • İnan bana, Kapıların ötesinde ne olduğunu görmek istemezsin. Unut gitsin dostum; Geri dönmek için artık çok geç değil! - Interlude, yenildikten sonra

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SHADOW

TİTAN

ADALET