SHOGUN

Shogun altıncı şeytan patron de gölge 2 mücadele ilk görünen, demir Rejimi gücün-VI . O bir askeri savaş ağası ve Gölgeler İmparatorluğu Kapısı yakınlarında bulunan Ivory Şehrinin yöneticisi . Prens olarak bilinen kentin eski hükümdarı olan Prens'i öldürdükten sonra iktidarı ele geçirdi .

Görünüm

Shogun, geleneksel bir Japon Samurası olarak görünür ve bir dao-katana ve kalçasına taktığı bir wakizashi ile silahlanır. Siyah zırhla kaplıdır ve beyaz, özelliksiz gözleri hariç tüm yüzünü örten bir Mempo ile donatılmış bir Kabuto taşır.

Storyline

Sensei'nin Hikayesi

Shogun, Kraliyet doğumlu bir adam olan Prensin hizmetkârıdır. O, Prens ordusunun savaş lordudur. Dul ile tanışıp manipüle ettikten sonra , Prens'e ihanet etmek için bir düzen belirledi; bu nedenle tahtı talep ederek Dul'un yalanı haline gelebilir. Prens'i kaçırmak için Kasap tuttu ve Hermit'e askerini eğitmesini emretti . Bununla birlikte, Shogun, Prensin Kasap'la pazarlık yaparak Kasap'ın gitmesine izin verdiğini görmedi. Prensin daha sonra Sensei tarafından kurtulup tutulmadığının farkında değil . Shogun, Dul'un ona vaat ettiği büyülü Küre'yi kullanarak büyük bir savaş ağası yapmayı planlıyor.
Dul Küre'yi elde ettikten sonra Prens onun yerine gelir ve Küreyi ele geçirir. Şogun onu durdurmaya çalışıyor, ama başarısız oluyor. Küre'yi aldıktan sonra aklını kaçıran Prens, Shogun'u infaz ettirir ve zihni Küre ile kontrol eder. Sensei oraya vardığında, Prens Shogun'u Sensei ile kavga eder. Fakat Sensei Shogun'u yenebilir.

Kanun 6: Demir Reign

Gölge ve ekibi Gates of Shadow'u kilitleyen nihai mühür almak üzere yola çıktı . Fildişi Şehrine giden yolda, Shogun'un şehri ele geçirdiklerini ve engin imparatorluğunun merkezi haline geldiğini öğreniyorlar. Kent, alevler yakıcı gibi görünüyor. Sensei, şehri kuşatan topraklar bereketli olduğunda bunu anlatıyor. Gölgeler Kapısı'nın etkisiyle şu anda yerinde kalan tek bir çorap.
Gölge Shogun'un korumalarına karşı savaşa başlar ve her biri yenildiğinde Shadow'u kayıp Prens için yanlış yapar ve yardım için daha üst yetkiye geçer. Sly , Shadow'u bu yanlış kimlikle birlikte oynamaya teşvik eder.
Shogun önce General'le görüşme yapıyor . Shadow Albay'ı yendikten sonra Shogun, General'i kendisine Prens ve iştirakçiler olarak adlandırdığı isyancı bulmak ve idam etmek için gerekli kaynakları kullanmak için General'e emir verdi. General, ona en iyi paralı asker birimini atacağını ve Gölge'yi ve diğerlerini avlamalarını söyleyerek yanıt verir .
Gölge daha sonra beş tur süren bir hayatta kalma tarzı kavga bir dizi beş paralı karşısında. Yenilgiden sonra, General'i savaşır ve sonunda Shogun'a ulaşır. Shogun, hala kayıp prens olduğuna inanan Shadow'la kavga ediyor. Yenilgiden sonra, Shogun savaşa hazırlandığına inanamayacak. Shadow ilerlemeden önce Shogun, Jade Seal'e teslim olur ve kaybetmesine rağmen halk küçük bir 'prens' izlemeyeceğini iddia eder.

Gates Of Shadows

Shogun Shadow'un Gates of Shadow'u kapatma planlarını durdurmak için önceki iblislerle bir araya geliyor. Shadow'u son altı çizgiyle savaşıyor.

Interlude

Shadow ile mühür kırmak için üçüncü kez Interlude'da gölge döndü . Shogun, önceki iblisler gibi, Gölge'nin Gates'i tekrar açmak istediğinden memnun değildir. Bu bölge ve imparatorluğun onun ve dolayısıyla Shadow'un kapıyı tekrar açması, Titan'ın serbest bırakılması ve Şogun'un gücü ve nüfuzunu kaybedeceğini ilan ediyor. Shogun Shadow'u arayışında durdurmaya çalışır ve kavga devam eder.

Kişilik

nlShogun son derece agresif ve başarısızlıklardan nefret eder. İmparatorluğunun konusuna gelince, herhangi bir eksikliği ya da başarısızlığı tolere etmeyi reddediyor. O, muazzam bir imparatorluğun yönetiminde olan bir savaş ağasıdır ve binlerce ve tüm grupları ele geçirdiğini iddia eder. İmparatorluğunda kaosa neden olan Prens olduğuna inandığı Shadow'a aşırı bir nefreti var. Kendisini Titan'ın gevşetene kadar alanın hükümdarı olarak düşünüyor.
Shogun, gücüne gurur duyar ve dövüştürüldüğünde harap olur. İmparatorluğuna çok değer veriyor ve ondan uzaklaştırılacağına inandığında dağılıyor. Shogun korkunç ve korumaları kendisinden ve yeteneklerinden korkuyor ve onun aslında çok güçlü olduğunu kanıtlıyor. Shogun'un kibirli olduğu gösteriliyor, çünkü düşmana karşı başka seçeneği kalmayacak şekilde davranmaya karar vermiyor. Gölge, imparatorluğuna karşı oldukça tehlikeli bir tehdit olarak kanıtladığında bile, onun için kirli işi yapmak üzere General'i görevlendirmeyi tercih eder.
Shogun, gölge ile savaşmakla tehdit ettiği zaman imparatorluğun Shogun'a ne kadar vereceğini gösteriyor. İmparatorluğunu emrini altına almak için. Gölgeler Kapısı'nın yeniden açılması Titan'ı serbest bırakır ve Shogun'un yüksek güç koltuğundan atılmasına neden olacağından, Shadow'a kapıları açmamak için savaşarak kavga eder ve böylece güçlü pozisyonunda kalır.

Korumalar 

Shogun'un korumaları aslında ordudaki saflarıdır.
  1. Onbaşı , koruması bir Jumonji Yari ile silahlandırılmış
  2. Yüzbaşı koruması bir Odachi ile silahlandırıldı.
  3. Binbaşı , ikili Wakizashis ile silahlı koruma
  4. Albay , Bisento ile silahlı koruması
  5. General , koruması düz kenarlı bir Glaive ile silahlandırıldı.
  • General'le savaşmadan önce, oyuncunun paralı askerlerini önce yenmesi gerekiyor.

Ekipmanlar

Şogun , bir Katana ve bir Wakizashi'den oluşan bir çift silah kullanıyor ve onun yakın dövüş silahı. Çifte öncelikle Katana çoğu saldırı için kullanılır ve Wakizashi yalnızca çift eğik çizgisine ve eğik çizgiye son hareket için kullanılır. Ayrıca Crescent Helm giyer.
Için menzilli silahlar , Shogun Rüzgarın Kunai kullanır. Daha sonra bir kez dövüldükten sonra Dragon Wings'e, iki kez deplasmanda Keen Chakram'a geçti.
Shogun çoğunlukla ateş tabanlı sihir kullanır. O kullanır Yangın topu , Yangın Pillar (bir kez mağlup olduktan sonra) ve Asteroid (iki kez mağlup alma sonra).
Shadows and Interlude Kapıları'nda savaştığında, Shogun Keen Chakram ve Asteroid kullanıyor.

Perkler ve Enchantments

  • çağırma
Shogun, ekranın iki yanından görünecek olan korumasını arayabilir, Gölge'ye saldırmak için tek bir grev yapabilir ve daha sonra kaybolabilir. Bu çağrılan muhafızlara saldırılamaz. Saldırıları da engellenemez. Ancak, kaçılamazlar. Shogun, bir kez yenilmesinin ardından bu perkeni kullanıyor. Koruma, Şogun'a ve Gölge'nin savaş meydanına bağlı olarak çağrılır:
Onbaşı :  Onbaşı, General ile birlikte, diğer çağrılan korumalarından daha güçlü bir saldırıya sahiptir. Onbaşı çağrılırken Shogun geriye doğru atlayacak. Toparlanınca Onbaşı ileriye doğru fırlayıp Yari'yi ileriye doğru itecektir. Shadow ona yakın olduğunda Shogun arayabilir.
Kaptan :  Kaptan'ın saldırısı Albay'ın saldırısından daha güçlü, ancak Onbaşı'nın ve General'in saldırılarına kıyasla zayıf. Saldırı, diğer koruma görevlilerinin saldırısından daha uzun menzile sahip. Shogun ona seslenirken geriye döner. Çağrı üzerine, Kaptan öne atlayacak. Sonra adım atıyor, eğiliyor ve Nodachi'sini sallıyor. Shogun kendisinden çok uzakta olursa Shogun onu çağırır.
Binbaşı :  Binbaşı, asla Şogun tarafından çağrılmaz.
Albay :  Albay'ın saldırısı diğer korumalar saldırısından daha zayıf. Shogun ona seslenirken geriye döner. Albay, toplanıp toplandıktan sonra Bisento'yu öne iterken ileriye doğru atlayacak. Shadow ona yakın olduğunda Shogun arayabilir.
General :  General, Onbaşı ile birlikte, diğer korumalarından daha güçlü bir saldırıya sahiptir. Şogun onu çağırırken hâlâ duracak. Toplama çağrıldıktan sonra Genel, Gölge arkasından gelecek, Gölgede yuvarlanacak, bir ayağına saplayacak ve Glaiyi salacak. Köşe vurulursa, Şogun onu çağırır.
  • Hasar EmmeEnchantmentHeadProtectionEnchantmentBodyProtection
Shogun'un zırhı ve Helm'u, hasar emilimiyle büyülüyor ve Shogun'un bedenine / kafasına verilen tüm hasarları tek bir vuruşla emme şansı veriyor.
  • Aşırı ısınmaEnchantmentOverheat
Shogun'un Katana ve menzilli silahları Overheat ile büyülüyor ve Shogun'a, bir sonraki grevinde% 200 daha fazla hasar meydana getirmek için kendine bir tutkuyla tutuşmak için her grevde bir şans veriyor. Shogun'un iki kere yenilgisinden sonra ortaya çıkıyor.

Alıntılar

  • General, kendisini 'Prens' olarak adlandıran bu isyancıyı bul. Kendisi ve beraberindeki kişiler tutuklanıp idam edilecek. Gerekli olduğunu düşündüğünüz kaynakları kullanın. - Şogun Genel Sipariş Veriyor
  • Öyleyse ... Buradasın, bütün bu yıllardan sonra. Ne seni bu kadar uzun tuttu? Açgözlülük ve beceriksizlikle mahvedecek başka bir bölge buldun mu?
  • Görüyorum ki katillerim tamamen başarısız değil. Sen sadece bildiğim Prensin bir gölgesisin. - Savaşmadan önce
  • Gerçekten gücümü bulabileceğini mi sandın? Sayısız toprakları fethettim! Bütün ulusları köle yaptı! Hatta Kings önümde eğiliyor! - Shogun kazandı
  • Hayır ... Bu imkansız ... Ben yenilmezim! Kaybedemem, şimdi değil! Ve sen ... sen benim imparatorluğumu benden alabileceğini mi düşünüyorsun? Hah!
  • Evet, çocukları korkutmak için adını kullandılar, evet. Fakat onlara emir getirdim; Onlara İmparatorluğu verdim! Halkım küçük bir prens izlemiyor ... - Şogun yenildi
  • Şimdiye kadar yaşayan en güçlü savaşçılardık, ancak sizi yenemedik ... - Gölgeler Kapıları, yenildikten sonra
  • Titan Gates'in yolunu bulana kadar, bu benim bölgem ve ben benden almana izin vermeyeceğim! - Interlude, kavga etmeden önce
  • Neden kendi ölümünü hızlandırıyorsun? Titan'ın hepsini yok etmeden önce şimdi ayrılın ve dünyanın ne zaman kaldıracağının tadını çıkarın. - Interlude, yenildikten sonra

Ödüller

Gölge Orbları

  • Normal:
    • 601 yeşil küre
    • 378 kırmızı orb
  • Eclipse:
    • 10905 yeşil küreler
    • 5040 kırmızı küreler
    • 142 mor orbs

Eclipse Modu Ödül 

  • Shogun`un Katana Silah patronu Daisho
Oyuncu, Eclipse modunda onu bir kez daha yenerek Shogun'un Katana'sını alabilir . Seviye 37'ye kadar her seviyeden alınabilir. Katana, Aşırı Isı ile Büyüdü. Aşırı ısınma gücünün formülü şöyledir:
[3639/100 * seviye + 105]

Başarılar

  • fatih Patron shogun ach
Shogun'u yenmek için verildi.
  • Kralım çok yaşa! ShogunRematch
Eclipse modunda Shogun'la bir kez daha kavga kazandı.

   

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SHADOW

TİTAN

ADALET