KASAP

Kasap , Gölge Savaşı 2'deki üçüncü iblis patronudur ve III. Eylem'de görünür  : Kan İzi  .

Görünüm

Kasap bir gri tulumda yağlı bir adam gibi görünür, Cleavers'la dolaşan saçları saç şeklindedir. Üzerinde bir sembol olan bir kemer giyiyor.

Storyline

Sensei'nin Hikayesi Bölüm 3. Kan İzi

Hermit'ten Kasap hakkında öğrendikten sonra , Sensei ve Prensyolculuklarına devam ederek Kasap'ın bulunduğu kasabayı ziyaret ettiler.
Ona kavuştuktan sonra, Kasap daha önce yaptıkları anlaşmayı hatırlatarak Prens'in kötü sırrını derhal açığa çıkarır; Kasap Prens kaçışını ve Prensin peşinde olan bir Kürenin nerede olduğunu ona bildirdi ve Prince ona karşılığında altın ödedi. Prens şaşırır ve Kasap'ı yalan söylemekle suçlarken, Sensei Prensin o kadar masum olmadığını bulmak için hayal kırıklığına uğradı. Kasap, Sensei'yi öldürmeye çalışmadan önce Prens'in ne tür bir adam olduğunu Sensei'ye açıklar ve kendisine bir aşağılama dersi vereceğini söyler. Kasap, Sensei ile savaşmak için çete üyelerine çağırıyor. Onların Sensei tarafından yenildikten sonra Kasap kavgaya adım adım karar verir, ancak yenilir. Prens kendisi kavga sırasında kaçtı. Kasap bunu fark ettiğinde, Sensei'nin yeni arkadaşının yalancı olduğunu söylemekten mutluluk duyar. Sensei Kasap'tan bir açıklama istiyor, hangi tereddüt etmeden verir. Kasap Sensei'ye,kadın Shogun'uPrens'in tahtını devralmaya ikna etti . Küre'ye kendisine büyük bir savaş ağası ilan edeceğini söyleyerek söz verdi. Shogun'un bütün bunları kendi kurtuluşu için yaptı. Sensei'ye Sphere'i getiren bir geminin gidiyormuş olduğu limana gitmesini söyler.

Kanun III: Kan İzi

Hermit üzerindeki zaferini takiben, Shadow  tüm mühürleri elde etmek  ve Gölgeler Kapılarını kapatmak için yolculuğuna devam ediyor . Bir sonraki durağı, kırmızı mührü olan Kasap'ın başını çektiği bir grup haydut tarafından yönetilen bir kasabadır. Geldiklerinde, Gölge ve grup, Birdadında genç bir kadın tarafından 'kasabanın etrafında gösterilecek' teklif edilir . Yakında onlar Kuşun Kasap Gang'ın ve onun muhafızlarının bir üyesi olduğunu fark ederler ve onunla Gölge arasında bir kavga oluştururlar.
Beşinci koruması Reaper'ın Gölge'yle kaybedince Kasap nihayet ortaya çıkıyor . Savaşlar ve sonunda Gölge yenilir.

Gates of Shadow

Gölge kapıları kapatmasını durdurmak için Kasap diğer iblislerle güçler arasına giriyor. Shadow'u üçüncü sırada tutuyor. Savaştan önce, Kasap, Şeytanlar Gölge ile yapıldığında, bedeninin her ne kaldıklarını altüst ediyor.

Interlude İl III

Kasap, diğer iblisleri gibi Shadow'u mühürleri kırmasını durdurmayı ve kapıları tekrar açmayı hedefliyor. Ancak Shadow'u yenebiliyorsa bunu yapabilir, bu nedenle onunla savaşmayı seçer. Savaş başlamadan önce, kapılar açılırsa serbest bırakılacak olan Titan'ın çok tehlikeli bir figür olduğunu ve Titan'ın düşmanlarına yaptığı şeyleri Kasap bile tiksinti ile karşı karşıya bıraktığını Shadow'a uyarıldığını görüyor. Mağlup olduktan sonra sonunda Gölge'yi durduracak kadar güçlü biri olacağını söylüyor.

Açıklama

Kasap bir çocuk çetesinin lideridir. Korucularının çoğu, kendi özel ordusu olarak görev yapmak için bilmeden ve istemeden şantaj yapıldı. Kasap, Gölge'ye karşı çok agresif ve sürekli onu korkutmaya çalışıyor. Kasap diğerleri için fazla önem vermez ve esasen kendi ihtiyaçlarını yerine getirmeyi amaçlar. Çetesini, ebeveynlere saldırarak ve öldürerek ve şimdi artık yetim çocuklara bakan gibi davranarak inşa etti.

Kişilik

Kasap kaba, korkutucu bir karakter. Öğretileri şiddet ve kan dökülmesine rağmen kendini kurtarıcı ve öğretmen olarak gösteriyor. Acımasızdır ve nüfuz ve güç kazanmak için korkunç suçlar işleyecektir: Bunun bir örneği , sadece bir çocukken takipçilerinden Bull'un anne babasını öldürmesidir . Daha sonra çocuğa katılmak için beyin yıkamaya devam ediyor.
Kasap ne yaptığı konusunda çok inanıyor. Örneğin, aşkın zayıflığın bir nedeni olduğuna olan kararlı inancı, Rhino'nun eşi Kuş'un sağlığından korkmasına yol açmaktadır . Kendisinin birkaç eşi olmasına rağmen, Rose meydan okuyan ile yapılan bir konuşmada, hepsine kötülük ettiğini ima ediyor. Yetenekleri konusunda oldukça fazla güveniyor, Shadow'u bir kez bozguna uğrattığında "getir" diye itiraz ediyordu. Kasap, tüm takipçileriyle birlikte yenildiğinde bile şiddetin şiddetin anahtarı olduğuna olan inancını korur. 
Interlude sırasında ortaya çıktığı gibi tek yaratık ya da korktuğu şey Titan'tır . Titan'ın serbest bırakılma ihtimalini düşündüğünde, Butcher, Titan'ın düşmanlarına yaptığı şeylerin anılarıyla uğraşıyor ve onu rahatsız edici bulduğunu iddia ediyor.

Korumalar

  1. Kuş : bıçakla silahlandırılmış koruma
  2. Rhino : Crescent Knives ile silahlandırılmış koruma
  3. Boğa : Silahlı Silahlı Muhafız
  4. Redhead : Tonfas'la silahlanmış koruma
  5. Reaper : Kusarigama ile silahlı koruma

Ekipmanlar

Kasap, adından da anlaşılacağı üzere, ikiz ayrıcıları, Kanayan büyü ile silahı olarak kullanıyor . Çeşitli silahlar kullanıyor; ilk önce Kunai'yi, sonra Steel Dart'ı bir kez mağlup ettikten sonra Chakram'ı iki kez mağlup ederek kullanıyor. O kullanır Yangın topu , Koyu Blast (bir kez mağlup olduktan sonra) ve Karanlık Implosion büyü diye (iki kez mağlup alma sonra). Gates of Shadows ve Interlude sırasında savaştığında  Chakram ve Dark Implosion kullanıyor.

Perkler ve Enchantments

  • Deprem
Kasap, yerden bıçaklama ile yıkıcı bir depremin oluşmasına, dolayısıyla Gölge'nin düşmesine ve hasar görmesine neden olabilir. Onu önlemenin tek yolu atlamayı veya Kasabaya inmeden topa vurmaktır. Büyülü bir saldırı olduğu düşünüldüğünde, Head Hit veya Critical Damage'a neden olmaz. Kasap bir kere yenildikten sonra bu perkeni kullanıyor.
  • KanamaEnchantmentBleeding
Kasap Bıçakları ve menzilli silahlar Bleeding ile büyülüyor ve Shadow'un vurulduktan sonra 5 saniye içinde% 6 sağlık kaybetmeye başlamasına fırsat tanıyor.
  • ÇılgınlıkEnchantmentFrenzy
Kasap vücudu ve baş zırhı Çılgınlıkla büyülüyor ve ona vurulduktan sonra 5 saniye boyunca yakın dövüş hasarını% 150 arttırmak için bir şans veriyor. Bu büyü, iki kez yenilgiye uğradıktan sonra ve gölgeler / tutulma savaşı kapılarında devreye giriyor.

Alıntılar

  • En güçlü olanlar hayatta kalır! Onlara öğretiyorum, eğitiyorum, onları kesip parçalamaya yükseltiyorum! Kene içici aptallar - şimdi sana farklı bir ders öğreteceğim! - Müzikçiyle savaşmadan önce
  • Kanının son damlasını dökene kadar defalarca döneceksin. Onu getirmek! - Kasap kazandı
  • Ben bir kötülük değilim Bu çocuklara bir hediye verdim. Güç, şiddet hediyesi! Göreceksin. Öğretilerimden dolayı besin zincirinin üstü olacaklar! - Kasap yenildi
  • Onunla işimiz bittiğinde, bedeninin her ne kaldıysa onu alırım! - Gates of Shadows, savaşmadan önce
  • Sen canavar olduğumu mu düşünüyorsun? Titan'ın düşmanlarına yaptıklarını görmediniz ... Bende var, hatta beni de rahatsız ediyor. - Interlude, kavga etmeden önce
  • Neden ısrarcıyorsun Kimse Kapıları açmanızı istemiyor. Birisi sizi durduracak kadar güçlü olacak! - Interlude, yenildikten sonra

Ödül

  • Kırmızı mühür
  • 3 Mücevher
  • 25.000 XP

Gölge Orbları

  • Normal:
    • 23 yeşil küreler
    • 9 kırmızı küreler
  • Eclipse:
    • 410 yeşil küreler
    • 189 kırmızı küre
    • 6 mor orbs

Tutulma Modu ödülü

Oyuncu, Kasap Bıçakları'nı Eclipse modunda bir kez daha yenerek edinebilir . Seviye 19'a kadar her seviyeden temin edilebilir. Bıçaklar Kanamayla büyüledi. Kanayan büyünün gücü için formül şu şekildedir:
[3639/100 * seviye + 105]

Başarılar

  • Taze et Patron kasap
Kasap yenmek için verildi.
  • domuz ButcherRematch
Eclipse modunda Kasap'la bir kez daha kavga için kazandı.


 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SHADOW

TİTAN

ADALET