WİDOW

WidowGölge Savaşı 2'deki beşinci şeytanın patronudur ve ilk olarak V.Eylem'de görünür : Büyük Temptation .

Görünüm

Dul, birkaç istisna dışında Maiko Geisha'yı yakından andırıyor. Beraberinde saç tokaları ile tutulan bir Shimada saç stili ve altındaki sargı bezlerine benzeyen kırmızı bir Kimono vardır. Yüzünde geleneksel Maiko gibi beyaz makyaj bulunmuyor; yalnızca alnında kırmızı bir nokta var ve Hint kültürünün Bindi'sine benziyor.

Storyline

Sensei'nin Hikayesi

Sonra Wasp yenilir, o anlattı Sensei gerçekte ne; Dul, Prens'e aşık olan bir kadın . Ancak sevgisi karşılıksız ve Prens onu reddetti. Bu, Dul'un kalbini kırar ve tüm insanları yönetmeye ve onları intikam almak için birbirlerine kavuşmalarını istemekle görevlendirir. Dul , Prince'i devirmek için Prens'in savaş ağası olan Shogun'a dokunarak başlar . Dul, Shogun'a onu büyük bir savaş ağasına dönüştüren büyülü bir Küre sözü verdi, ancak ona sadık köle olmasına da neden olacak.
Sensei Dul'un yerine geldiğinde, Dul onu görmek için öfkelendirildi ve kendisine artık acı çektirmek istemediğinden, erkeklere artık inanmadı. Dul'un takipçileri bu işi yapmaya devam eder, ancak Sensei tarafından yenilir ve başarısız olurlar. Dul, Sensei ile savaşmaya başlamadan önce, Prens kendisine yaptıklarına geri döneceğini ve Sensei'nin kendisine bu mesajı vereceğini belirtiyor. Ancak Sensei, onu mağlup etti ve kendisine bazı duyular atmaya çalıştı; onunla sempati kurduğunu söyledi. Sensei'nin yardım etme niyeti ile dürüst olduğunu fark eden Dul, Sensei'ye Prens'in geldiğini ve Küre'yi ondan ele geçirdiğini bildirir. Shogun'un girişimi işe yaramazdı ve Prens, onu Dul ile ilk görüştüğü yerde idam edilmek üzere alıyor. Ayrıca Sensei'ye, Küreyi tuttıktan sonra Prensin "vahşi" hale geldiği konusunda uyarıda bulunur.

V. Eylem: En Büyük Temptation

Wasp'ın yenilgisinden sonra, Gölge ve grup kalan mühürleri almak için yolculuklarına devam ediyor . Sensei Shadow'a bunun onların savaşı olmadığını söylüyor; ancak Dul, layık bir rakip gibi görünüyor ve ona bir ziyarette bulunması gerektiğini iddia ediyor. Grup daha sonra hamle yapıyor ve sonunda Dul ile tanışıyorlar. Ona baktığımızda Sly ve Sensei ona karşı güçlü bir cazibe duyar. Ancak Sensei, buna karşı koyacak kadar güçlüdür. Alışılmışın dışında Dullar için, ancak kendisinden etkilenmeyen Gölge'yi gördükten sonra kendisinden çok etkilendiğini ve ona göz kulak olacağını iddia etti.
Öykü daha sonra Shadow'un korumalarını yener ve sonunda savaşır ve kazanır ve ona Portakal Mührü verir.

Gölgeler Kapıları 

Dul ve geri kalan şeytanlar, Shadow'un Gölgeler kapısı`nı kapatmasını durdurmak için takım oluşturdu . Shadow'u sırayla beşinci olarak savaşıyor.

Interlude Bölüm V

Shadow, mühürleri kırma arayışında Dulu'yu tekrar Interlude Va- rası'nda savaşarak Shadow'un Gates of Shadows'u yeniden açmasını engelliyor.

Kişilik

Dul, onun güzelliğini gülümseyen güçlü bir savaşçıdır. Sly, onu ilk kez gördüğünde, onunla dolup taşar ve hediyelerini taşlar ve taşlar gibi almaya çalışır. Sensei bile sihirini çektiğini hissediyor, fakat yıllarca dövüş sanatları ustalık ve disiplini onu bu günaha sürüklüyor. Dul'un ilk dört koruması aslında çekiciliğiyle büyülenenlerdi. Dedemin ilgisini çekmeye çalıştıklarını düşündükleri için Gölge ile kavga ediyorlar. Onun güzelliğinden etkilenmeyen tek kişi Shadow'un kendisiydi. Dul asla kolayca memnun olmaz, ancak Gölge gözünü yakalar. Diğer şeytanların çoğu kadar agresif değil.

Korumalar

Dul'un "korumaları" esas olarak büyülenmiş erkeklerdir. Tek istisna Puma, onun hırslarına ulaşmasına yardımcı olmak için Dul'a hizmet eden bir kadın. Çoğu korumalar, rekabeti ortadan kaldırmak için Gölge'ye saldırırlar, çünkü Gölge'nin Dul'un kendi gibi arzuladığı inancıyla karıştırılır; sadece Şeytan Mührünü elde etmek istiyor ve onunla ilgilenmiyor.
  1. Irbis : Çelik Silahlarla Korunan Muhafızlar
  2. Kurt : Kılıçlarla silahlanmış koruma
  3. Capra : Gümüş Mızraklı silahlı koruma
  4. Bear : Ağır Hammer ile silahlandırılmış koruma
  5. Puma : bir tür Kusarigama ile silahlanmış koruma

Ekipmanlar

Dul, bir çift fanı silah olarak kullanıyor. Kılıç tipi silahlara benzer şekilde çalışırlar, ancak daha kısa menzil ve farklı eğik çizgiler vardır.
Için menzilli silahlar , Dul Sonra da ilk Hayalet Kunai kullanan bir turda u¤ramaktad sonra Assassin Hançerler geçer.
Için büyü , o kullanır Enerji Topu , Buz Topu ve (bir kez kaybettikten sonra) Buz Pillar (iki kez kaybettikten sonra).
Shadows and Interlude Kapılarında savaştığında, Assassin'in Hançeri ve Buz Sütunu'nu kullanıyor.

Perkler ve Enchantments

  • Işınlanma
Dul, teleport yapabiliyor ve bu sayede hayranlarından gelen camyuvalı kirişlerde kayboluyor ve arka tarafından saldırıya geçiyor. Bir arka el spring'i veya iyi ayarlanmış bir rulo ile kolaylıkla kaçılabilir. Oyuncular teleportunu bitirmeden Dul'a basarak saldırıyı da kesebilirler. Dul, bir kere kaybettikten sonra bu zararlıyı kullanır.
  • Hayat çalmakEnchantmentLifeDrain
Dul'un Hayranları ve menzilli silahları, Dul'a düşmanına verilen hasarın% 250'sinin sağlığını yenilemek için her başarılı vuruşta bir şans vererek Lifesteal ile büyülenir.
  • yenilenmeEnchantmentRegeneration
Dul'un zırhı ve dümeni Rejenerasyon ile büyüledi ve vurulduktan sonra 5 saniye boyunca sağlığının% 4.5'ini yenileme şansı verdi. Dul iki kez kaybettikten sonra görünür.

Alıntılar

  • Peki, burada ne var? İlginç bir örnek ... Çok fazla erkekle tanıştım, çok sıkıcı, o kadar da ortalama.
  • Ama ... Bu konuda tuhaf bir şey var. Gözümü sana tutacağım. - Gölge hakkında dul beyan
  • Böyle güçlü bir genç adam - koleksiyonuma mükemmel bir ek olacaksın.
  • Büyümemi istediğiniz kadar savaşın; Mücadeleyi severim. Sorun değil, kazanacağım ve sonsuza dek yanımda kalacaksın! - Savaşmadan önce
  • Tekrar denemek için hazır olduğunuzda burada olacağım. Sizin gibi layık düşmanımız ... iyi arkadaş olabiliriz. Belki de daha fazla? - Dul kazandı
  • Bir kadını yenmek nasıl bir duygu? Ve sen de Gölgeler Kapılarını kapatacak tek kişisin? Güçlerinin ne kadar çabuk ayrılabileceği hakkında hiçbir fikrin yok! - Dul, yenildi
  • Sonumuzu görmediğini sanma. Yakında tekrar görüşeceğiz Gölge. O zamana kadar zaferi zevk. - Gates of Shadows, yenildikten sonra
  • Titan'ın köleleri daha önce hiç görmediğin bir şey gibi. Hazır olduğunu mu düşünüyorsun? Bu asla yeterli değil! - Interlude, kavga etmeden önce
  • Titan en başından beri sizi yönlendiriyor! Tellerinizi bir kukla efendi gibi çektiniz. Artık istediğin şeyi yapıyorsun bile. - Interlude, yenildikten sonra

Ödül

Gölge Orbları

  • Normal:
    • 277 yeşil küre
    • 80 kırmızı orb
  • Eclipse:
    • 3652 yeşil küreler
    • 1689 kırmızı küreler
    • 48 mor orb

Tutulma Modu ödülü

 Oyuncu Dul Pervanelerini Eclipse modunda bir kez daha yenerek yenebilir . Seviye 31'e kadar her seviyeden alınabilir. Fanlar Lifesteal ile büyülülür. Lifesteal büyüsünün gücü için formül şu şekildedir:
[3639/100 * seviye + 105]

Başarılar

  • Kırmak için bir kalp yok Patron dul eşek ach
Widow çocuğunu yenmek için verildi.
  • Donmuş kalp WidowRematch
Eclipse modunda Widow'la bir kez daha kavga için kazandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SHADOW

TİTAN

ADALET